Arcápolás lépései. A hétköznapi bőrápolás nem egy bonyolult dolog. Ha nincs időnk rá, a legalapabb módon is tehetünk azért, hogy megőrizzük bőrünk állapotát vagy javítsunk rajta. Ehhez egy jó arctisztítóra van csak szükség és egy jó arckrémre ami bőrtípusoknak megfelel. Ez a művelet nagyjából 5 percet vesz igenybe. Letisztítjuk és a tiszta bőrt átkrémezzük. Ennyi ideje, ugye, hogy mindenkinek van? :) . És már tettünk is valami jót az arcunkért.

Ha ezen tovább megyuünk és van még kb plusz 5 percünk magunkra, ami tényleg nem sok, akkor meg fogunk lepődni, hogy heti egy arcradírozás mennyire csodát tud tenni. Ez  fontos. Radírozással nemcsak egy simább, esztétikusabb, frissebb bőrt kapunk, hanem eltávolítjuk az elhalt hámréteget, amitől sokkal hatékonyabb a krémek hatóanyagainak a felszívódása. Mindenképp érdemes. :) 

Meg fogjuk látni, hogy a rendszeres bőrápolás miyen pozitív változásokat fog mutatni az arcunkon. Ha megjött a kedvünk és valami olyat szeretnék ami plusz és látványos akkor hatékonyan tudjuk kiegészíteni a napi rutinná  vált dolgainkat egy pakolással, arcmaszkkal, ami már egy kényeztetésnek is felér. Ki kell próbálni. :)