Leírás

Egyedülálló gyógynövény komplexitás stresszre, szorongásra, feszültségre

A BioXan összetevői olyan gyógynövények, melyek tiszta, egyensúlyteremtő tulajdonsága segíti a tudat békés elnyugvásának megteremtését, ezzel megalapozva a belső harmónia kibontakozását.

A BioXan segítségével hatékonyan enyhíthető a napi stressz, de a tartósan és régebb óta fennáló szorongás, feszültség és pánikbetegség esetén is hathatós eredményt hozhat. A BioXan 24 speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, melyek egymást támogatva fejtik ki erőteljes hatásukat.

 

Több visszatérő vásárló számolt be arról, hogy segítségével fokozatosan el tudták hagyni a kémia szereket.

100% természetes, 100% gyógynövényes összetevők

A BioXan alapját egy egyedülálló – 24 gyógynövény speciális módon összeválogatott – gyógynövény-komplexe képezi, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

 
A BioXan egy 100% természetes készítmény, emiatt:

Nincsenek mellékhatásai
Nem okoz hozzászokást
Nem tompít
Folyamatosan – gyógyszer mellett is – szedhető

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

Köszönöm szépen Zoltán hogy megalkotta ezt a csoda terméket. Nekem márciusban kezdődött egy pszichés zavarom pontosan generalizált szorongás. Aztán júniusba idegösszeomlást kaptam. Nem szerettem volna gyógyszert szedni. Internetes kutakodás után találtam rá a bioxanra. Nekem kellett 1 hónap napi 3×1 tabletta mire éreztem hogy kezdek jól lenni. Most már a 4. Dobozt fogyasztom napi 2 szemet. További vélemények

A kezeletlen stressz egészségügyi következményei

A tartós stressz és feszült állapot negatív hatással van a teljes szervezet működésére. A stressz hatására felszaporodnak a vérben a káros zsírok, mely számtalan egészségügyi kockázatot rejt magába! Érszűkületet, hosszú távon szív-és érrendszeri betegségeket okozhat. Gyengül az immunrendszer, így a kórokozókkal szembeni védekezés is. A test ilyenkor azonnal jelez, mely betegség formájában jelentkezik. Érdemes ezeket a jelzéseket komolyan venni!

Erdélyi Zoltán, tibeti gyógyász. A Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója tovább olvasok

Kinek ajánlott a BioXan?

Mindenkinek,

aki indokolatlan feszültséget érez és gyakran pánikol,
félelmei vannak
aki túl sok stressz van az életébe és segítség nélkül nem tudja feldolgozni
aki szorong és a legváratlanabb helyzetekben jön rá a pánikroham
aki nehezen dolgozza fel a napi megpróbáltatásokat munkahelyén és a magánéletben

24 különleges gyógynövény komplexe

Részletek

 

Ajánlott fogyasztás

Naponta 3 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán, melytől a kibillent állapottól függően el lehet térni mindkét irányba.

A BioXan folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A BioXan adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való – nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő – eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

A BioXan már 11-12 éves kortól adható, akár a kapszulát szétszedve, a gyógynövényport folyadékban feloldva.

Mellékhatások nem ismertek!

Az BioXan táplálék-kiegészítő készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A kapszula bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

Természetes és hatékon stresszoldás mellékhatások nélkül. Rendeld meg most!

Próbáld ki most a BioXant!
 

 Adalékoktól mentes

 100% natúr

 Természetes alapanyagok

 Mellékhatások nélkül

Nem kaptál választ mindenre?

Látogass el 'Gyakran Ismételt Kérdések' aloldalunkra, ahol a folyamatosan felmerülő kérdésekre válaszolunk termékenként! Kattints a képre!